JP/Politiken’s Ferie Forening
 
 

Ferieforeningen vil gerne byde dig velkommen til vores nye hjemmeside. Ved at klikke på menuen i toppen, vil du finde information omkring de enkelte feriehuse, samt andre nyttige oplysninger.

Skulle der være spørgsmål, som du ikke kan finde besvaret her på siden, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi modtager også gerne gode idéer til, hvordan vi kan gøre Ferieforeningen endnu bedre.

Mail adresser samt telefonnumre på Ferieforeningens bestyrelse finder du lige her til venstre.

Vi håber, at du vil nyde et ophold i et af vores huse, og byder dig endnu en gang velkommen.

Med venlig hilsen Ferieforeningen

 

Kære gæst


Formand:

Lars Pedersen
- Telefon: 3347 2375
- Mail: lap@eb.dk


Administration og booking:

Rikke Bjørnstad
- Telefon: 3347 2467
- Mail: Rikke.Bjornstad@jppol.dk


I øvrigt tilknyttet bestyrelsen:

Lisbeth Ginderskov
- Telefon 3347 2945
- Mail: lisbeth.ginderskov@eb.dk

Karin Hansen
- Telefon: 3347 2347
- Mail: karin.hansen@pol.dk

Kurt Abrahamsen
- Mail: kurt.abrahamsen@jppol.dk

Troels Vestergaard
-Mail: troels.vestergaard@jppol.dk

Dina Christensen
- Mail: dina.christensen@eb.dk

Thurø    Hummeren    Galleri    Vedtægter    Lejevilkår    Booking

sidst opdateret d. 12. jul. 2018 07.54

Vi er meget tætte på at starte på renoveringen af Thurø, følg med her på hjemmesiden, hvor vi løbende vil poste billeder fra renoveringen, som vil være klar til medio maj.

Taget og indeklimaet i vores ellers dejlige hus er i en forfærdelig tilstand, og vi bekæmper konstant de begyndende skimmel-angreb huset udsættes for.

Med salget af rejen, har vi nu endelig råd til at gøre nogle gennemgribende tiltag.

Ved at skifte taget, vinduer og facadeisolere huset kommer vi af med problemerne engang for alle, og huset bliver ikke mindst beboeligt hele året.

Huset får sig også en ny dejlig pejs, som gør at vi igen kan hygge os med at tænde lidt op.

Vi er klar over at husene på Thurø og Kandestederne også trænger til at blive renoveret indvendigt, ikke mindst køkkenet på Thurø trænger.

Køkkenet forsøger vi dog, så vidt midlerne tillader det, at fikse lidt op.

Generelt kører det kun lige rundt for vores lille forening, vi kunne gøre meget mere med få ekstra midler. Du kan hjælpe ved at leje vores skønne huse, så vi fortsat kan blive ved med at opdatere dem og gøre dem endnu skønnere.


Husk at deltage i vores lodtrækning om sommerhusudlejningen inden 1. marts, for at sikre dig lige præcis den uge du vil have.

Send 3 ønsker til ferieforeningen@jppol.dk

Prioriter dine ønsker. List din højeste prioritet først, med angivelse af hvilket hus og hvilke uge/uger, du ønsker et af Ferieforeningens huse. Husk personalenummer.


Venlig hilsen Birgitte og Lars

Kære gæst

Renoveringen af Thurø er nu sat igang, og vi vil forsøge jævnligt at vise nye billeder fra Thurø så vi alle kan følge med i hvordan projektet skrider frem.

Rasmus og Theis, vores håndværker-venner, er allerede godt igang med facadeisoleringen, og der er nu isolering på 2 sider af huset. Mere isolering venter, nyt tag, nye vinduer og ikke mindst ny indsats-pejs.


Venlig hilsen Birgitte og Lars

Kære gæst

Renoveringen fortsætter for fuld blæst, og vores håndværkere Rasmus og Theis er nået rigtig langt. Facade isoleringen er færdig, og de er nu igang med at arbejde på taget. Den nye hældning og isolering er på plads og der er puttet tagpap på, næste del af projektet er de hvide sternbrædder og tagrender m.m.

Der er skruet op for intensiteten på arbejdet, for at nå at blive færdig til de første udlejninger i maj, og det ser rigtig godt ud med at komme i mål til tiden.

Som i kan se på billedet her over, så er den nye indsatspejs på plads med ny indbygget skorsten, der bare venter på at blive brugt af de første gæster.


Se flere billeder fra renoveringen her.


Venlig hilsen Birgitte og Lars

Kære gæst

Renoveringen fortsætter for fuld blæst, og vores håndværkere Rasmus og Theis er nået rigtig langt. Facade isoleringen er færdig, og de er nu igang med at arbejde på taget. Den nye hældning og isolering er på plads og der er puttet tagpap på, næste del af projektet er de hvide sternbrædder og tagrender m.m.

Der er skruet op for intensiteten på arbejdet, for at nå at blive færdig til de første udlejninger i maj, og det ser rigtig godt ud med at komme i mål til tiden.

Som i kan se på billedet her over, så er den nye indsatspejs på plads med ny indbygget skorsten, der bare venter på at blive brugt af de første gæster.


Se flere billeder fra renoveringen her.


Venlig hilsen Birgitte og Lars

Kære gæst

Renoveringen er så småt ved at være overstået. Status er at de nye 3-lags vinduer og døre er blevet monteret, taget er næsten færdigt, mangler kun et sidste lag tagpap. Vores håndværkere Rasmus og Theis skal herefter til at ligge sidste hånd på de mange små ting vi også har bedt dem om at kigge på. Det fedt at kunne mærke at de går op i at tingene skal gøres ordentligt og at de ser vores sommerhus, som en kæmpe reklame for dem selv.


Bestyrelsen har i denne weekend også selv fået beskidte fingre, vi har taget hul på maling af huset indvendigt. I hvad der viste sig at være et ambitiøst projekt gik første weekendhold igang med at demontere køkkenet mhb. på at gøre det lyst og lækkert. Hold da op, der var mange hylder, skuffer og låger i det lille køkken. Vi syntes selv at vi har fået et super godt resultat. Væk med de mørke kroge, der altid efterlod én med en mistanke om at der ikke var rent. Vurdér selv før og efter billederne i gallariet eller herunder. De to mindste værelser, fik også en omgang hvid, og er blevet dejligt lyse. Tusind tak til Lisbeth og hendes familie, uden deres kæmpe indsats var vi aldrig kommet i mål med køkkenet. Næste weekend-hold får sin sag for når det er resten af huset der står for skud.


Se flere før og efter-billeder fra renoveringen her.


Venlig hilsen Birgitte og Lars

Kære gæst

Vi er nu helt færdige med at renovere Thurø, og listen med ting der lavet ved huset er meget lang. I bestyrelsen er vi selv meget tilfredse med resultatet, og vi står næsten på tæer af hinanden for selv at komme til leje det. Det vi hører fra de første gæster i huset er også meget meget positivt, så vi håber at alle gæster bliver lige så glade for vores næsten nye hus, som vi selv er.


Se flere billeder fra Thurø her.


Venlig hilsen Birgitte og Lars

Kære gæst

Kære Medlem

Du inviteres hermed til Ferieforeningens lodtrækning og generalforsamling 2017.

Den 20. marts kl. 16.00 holder ferieforeningen generalforsamling og i forlængelse af den, trækker vi lod blandt de indkomne ønsker for feriehusene på Thurø og i Hummeren for perioden fra 1. april 2017 til 23. marts 2018. Efter lodtrækningen kan ledige uger bookes løbende.


Lodtrækning:
For at være med i lodtrækningen, skal du sende en mail til ferieforeningen@jppol.dk med dit ønske om hvilket hus og i hvilken uge, samt dit fulde navn og personalenummer. Har du flere ønsker, så send en prioriteret liste. Vinderne får direkte besked pr. mail. Det er kun muligt at have ét lod pr. medlem.

Sidste frist for at deltage i lodtrækningerne er 12. marts.


Bemærk: Det er ikke længere muligt at leje huset i Kandestederne, da det er solgt.
Bestyrelsen er i fuld gang med at jagte et dejligt hus på sjælland.

Generalforsamling:
Sted: Møde 8, 4.sal Rådhuspladsen
Dagsorden er som følger.
1. Valg af dirigent
2. Formandens beretning.
3. Fremlæggelse af regnskab
4. Indkomne forslag
5. Valg af Bestyrelsesmedlemmer m.m., på valg er:
       - Best.medlem Karin Hansen, genopstiller
       - Best.medlem Peter Borup, genopstiller
Derudover er der 2 ledige suppleantposter
6. Kontingentfastsættelse
7. Eventuelt

Eventuelle forslag til behandling på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde senest 7 dage før generalforsamlingen.

Kære Medlem

Lodtrækningen til 2018 er netop overstået og de fleste der har vundet skulle meget gerne allerede have modtaget besked fra Jytte om hvilken periode man har fået.


Generalforsamlingen blev afholdt sammen med lodtrækningen, og vi har glæden af at få Troels Vestergaard med i bestyrelsen, velkommen til ham. Øvrige pladser er blevet genbesat.


Pt. har vi store udfordringer med vand på Thurø, som løber ind på grunden fra vejen og området omkring huset. Vandet gør desværre at grunden er meget blød. Derudover kan vores sivebrønd ikke følge med de store regnskyl der kommer i løbet af året, Som en løsning på problemet undersøger vi mulighederne for at lede vandet væk fra grunden med en kloak-løsning og en stik-ledning ned til sundet.

Det kan blive en kostbar løsning, der måske kræver at vi sætter kontingentet midlertidigt op for at holde økonomien i foreningen rask og sund.


Mere information om dette følger når bestyrelsens undersøgelser er færdige.


Vi er meget tæt på at være klar med at kunne tilbyde onlinebooking, og håber dermed at kunne give alle et nemt og hurtigt overblik over priser og ledige perioder.


vh. Lars Pedersen, Formand